بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ناتو خواستار پیوستن ارمنستان به این ائتلاف شد

رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو از ارمنستان در خواست کرده است که به ائتلاف ناتو بپیوندد که البته معاون وزیر خارجه ارمنستان گفته هیچ‌کس، ایروان را ترغیب به پیوستن به ناتو نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گونتر فلینگر» رئیس کمیسیون اروپا در گسترش ناتو در پیامی در صفحه کاربری خود در «ایکس» (توییتر سابق) از ارمنستان درخواست کرد که به ائتلاف ناتو بپیوندد.

وی در پیامی خطاب به «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نوشت: «من از ارمنستان درخواست می‌کنم تا به ناتو بپیوندد. جو بایدن، از ارمنستان محافظت کن».

با این‌حال، «واهان کوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که هیچ‌یک از اعضای ناتو از ارمنستان برای پیوستن به این ائتلاف درخواست نکرده است.

وی تصریح کرد: «با این وجود، ایروان آماده ادامه همکاری با این سازمان است» به گفته وی فلینگر نماینده ناتو محسوب نمی‌شود.

این مقام ارمنستان توضیح داد: «فلینگر رئیس یک سازمان غیردولتی است که نام ناتو در آن وجود دارد».

مقام‌های ناتو در تلاش هستند تا این ائتلاف نظامی را گسترش دهند و در تاریخ ۱۸ می‌سال ۲۰۲۲ بود که پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و آغاز جنگ اوکراین، دولت‌های سوئد و فنلاند رویکرد عدم تعهد نظامی خود در قبال ناتو را تغییر داده و خواستار عضویت در این ائتلاف نظامی شدند.

فنلاند در ماه آوریل به ناتو ملحق شد، اما دولت ترکیه به دلیل نگرانی‌های امنیتی همچنان مانع عضویت سوئد در این ائتلاف نظامی می‌شود. در ماه جاری آنکارا بار دیگر گفت که سوئد باید تجمعات و راهپیمایی‌های ضد ترکیه در استکهلم را سرکوب کند تا موافقت این کشور را کسب نماید.

پس از یک روند تقریبا طولانی به مدت بیش از یک سال، دولت ترکیه بالاخره از پیوستن سوئد به ناتو حمایت کرد. / فارس

ارسال نظر